Tuesday, July 13, 2010

KERINDUAN
wa...dah lama tak update blog kan?????
al-maklumla sekarang ni aku busy dengan kuliah...
sem ni agak berat sikit subjek yang aku kena ambik...kesedihan disitu....huhuhu
tapi aku selalu update facebook...sebab apa senang nak berhubung dengan korang...hahahha
subjek aku ambik sem ni semuanya best....semua pasal filem...waaaaaaaaa
aku memamng suka ar...
sem ni aku ambik subjek
writing the theatre musical
screen editing
diploma showcase
diploma report
nampak macam sikit tapi pecah kepala woiii!!!!!!!
dahla aku kena research nak kena buat skrip lepas tu shooting...
aku pikir nak buat citew ala-ala cam filem khabir bahtia tapi nampak macam klise sangat kan...
mesti orang cakap tak habis-habis nur kasih....so aku nak tukar kasih ruxanna...wakakakkakkaa
tetibe....
ok la....aku nak chow dulu sebab sat lagi aku ada kelas....
so jom kita berfacebook....tadaaaaaaa

No comments:

Post a Comment